Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Bastinku vystrašil silvestrovský ohňostroj, pomôžte nám ju nájsť
Zdielať na

Bastinku vystrašil silvestrovský ohňostroj, pomôžte nám ju nájsť

Zdroj: Katarína Scherhauferová

Basta je mierumilovná fena, 9-mesačný kríženec dogy a weimarského stavača. Napriek svojej veľkosti je to mierny a verný psík. Bohužiaľ, silvestrovský ohňostroj ju vystrašil natoľko, že uháňala sa schovať čo najďalej od hluku...

"Bývame pri Hlohovci v dedinke Sasinkovo... a bohužiaľ sa nám nedopatrením otvorili dvere. Bastinka to utekala von skontrolovať a v tom momente spustil sused ohňostroj. Keďže je Bastinka strachoprd a bol to jej prvý Silvester, strašne sa zľakla a preskočila vysoký plot a utekala, čo jej sily stačili..." povedala jeho majiteľka Katarína.

Psík je kompletne zaočkovaný a odčervený. Rodina predpokladá, že utiekol do neďalekých polí alebo lesov. Problémom je, že "poľovníci majú právo odstreliť túlajúceho sa psíka... vonku je zima a doma ju čaká teplý pelíšok a ľudia, ktorí ju ľúbia."

Katarína Scherhauferová

V prípade, ak máte akékoľvek informácie, ktoré by rodine pomohli psíka nájsť, alebo ste ho zazreli, kontaktujte majiteľku na tel. čísle 0915 722 933 alebo volajte číslo mestskej polície v Hlohovci 159.

Najčítanejšie správy