Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dare Rolins ukradli auto
Zdielať na
Krimi

Dare Rolins ukradli auto

Zlodeji sa však prerátali, speváčkinu audinu totiž monitorovala detektívna služba. Sledujte KRIMINOVINY o 19.hodine na TV JOJ!

Páchatelia zrejme netušili, že známa speváčka má v aute namontované takzavné rádio lokačné zariadenie, ktoré monitoruje pohyb auta.

Špeciálny prístroj v aute je napojený na istú detektívnu spoločnosť, ktorá podozrivý pohyb audiny za 50 tisíc eur zaznamenala o druhej ráno a upozornila naň majiteľku vozidla. Dara však cez noc mala vypnuté zvonenie kvôli dcérke Laure. 

Na pátraní sa podieľala polícia, vrtuľník, pátračku vyhlásili dokonca aj známi moderátori v rozhlasovej relácii. Auto sa našlo ráno o pol šiestej opustené v Perneckej Doline na Záhorí.

Dara sa napriek prvotnému šoku nájdeniu svojho tátoša veľmi potešila. "Musím teda povedať, že chlapci mi spravili strašnú radosť," priznala speváčka, ktorú čaká koncert v Tatrách. Napriek tomu do lesa k autu prišla a j v sprievode otca, ktorý ju na miesto nálezu doviezol.

Zlodeji sa teda presunuli spred domu jej rodičov v Dúbravke, kde auto Dara večer odstavila. V lese ho posypali čierným korením, aby zakryli pachové stopy a zablokovali riadiacu jednotku, čím sa stalo auto nepojazdné. Navyše jej české evidenčné číslo vymenili za kradnuté Bratislavské. V aute mala speváčka detskú autosedačku, kabát a vianočné darčeky. Tie zostali nedotknuté. Polícia vo vyšetrovaní po páchateľoch pokračuje, informoval František Peczár, hovorca KR PZ Bratislava.

Viac sa dozviete o 19. vo večerných KRIMI NOVINÁCH na TV JOJ.

Zdielať na

Najčítanejšie správy