Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Vyzeralo to z počiatku ako nehoda: 41-ročná žena bola zavraždená
Zdielať na

Vyzeralo to z počiatku ako nehoda: 41-ročná žena bola zavraždená

TESÁRSKE MLYŇANY / Záchranári zasahovali pri dopravnej nehode s požiarom neďaleko Zlatých Moraviec. Napokon sa ukázalo, že všetko je inak. Vo vnútri auta našli zhorenú 41-ročnú mamu troch detí, vedľa neho o 6 rokov staršieho bývalého manžela s rozsiahlymi popáleninami. Prípad si prevzala národná kriminálna agentúra, pretože podľa informácií Televízie JOJ ho vyšetrujú ako úkladnú vraždu.

Auto vyletelo na svah a zastavilo tesne vedľa kukuričného poľa. Vozidlo riadil muž, ktorý viezol aj exmanželku. "Hasiči zasahovali pri dopravnej nehode s následným požiarom," povedala hovorkyňa HZZ Nitra Andrea Červočová. 47-ročného muža pre ťažké zranenia previezli záchranári do nemocnice vrtuľníkom 41-ročná spolujazdkyňa neprežila. "Žena už pomôcť nedokázali, muž utrpel ťažké popáleniny. V rozsahu 40 percent povrchu tela, bol pacient uvedený do umelého spánku a transportovaný do UN BA ," uviedla hovorkyňa OS ZZS Alena Krčová. 

Vyšetrovanie napokon ukázalo, že nejde iba o dopravnú nehodu. Podľa informácií televízie JOJ, muž mal bývalú manželku za jazdy pred nehodou poliať pravdepodobne benzínom. Muža našli s popáleninami vedľa auta a zhorenú ženu vo vnútri. Policajti na mieste tragédie strávili niekoľko hodín a zaisťovali stopy okolie prehľadávali aj pomocou psa. 

Podľa našich informácií auto zrejme zapálil vodič. Všetko vyzerá tak, že to plánoval. Údajne sa našiel aj list, v ktorom sa ospravedlňuje deťom za to čo urobil manželke. Manželia sa rozviedli v marci tohto roka, no bývali spolu aj naďalej v Topoľčiankach. Mali 3 deti. Tragédia sa stala v blízkosti obce Tesárske Mlyňany, kde rodina kedysi žili v rodinnom dome.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy