Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nahlásila, že sú hluční. Oni preskočili plot a žene vytrhali vlasy, a udierali ju
Zdielať na

Nahlásila, že sú hluční. Oni preskočili plot a žene vytrhali vlasy, a udierali ju

HORNÝ ZEMPLÍN / Ak nestiahneš trestné oznámenie, posadíme ťa na invalidný vozík – tieto výhražné slová adresovala matke štyroch detí skupina agresorov. Napadli ju vo dvore domu po tom, ako ich upozornila na to, že robia hluk. Útočníci žene trhali vlasy, udierali ju a bosú ju ťahali desiatky metrov.

Incident sa začal vo chvíli, keď matka štyroch detí prišla upozorniť skupinu mladých ľudí, aby nerobili hluk. "Oni tu požívali alkohol a ja som na nich kričala, aby boli ticho. No a oni si nedali povedať, lebo boli pod vplyvom alkoholu," opísala začiatok celej udalosti napadnutá Patrícia. 

Bolo okolo desiatej večer, Patrícia im vysvetľovala, že má štyri deti a tie pre hluk nemôžu zaspať. Vyzvala ich, aby odišli, inak zavolá políciu a vtedy začali byť ešte agresívnejší. "Vulgárne kričali, nadávali, no nemala som sa ako brániť, po rukách modriny, mám aj po nohách," vysvetlila následné kroky Patrícia. 

"Jedna z osôb vošla na oplotený pozemok rodinného domu poškodenej a ženu napadla, pričom ju mala chytiť za vlasy a z dvora rodinného domu ťahať po ceste," informoval vedúci odboru komunikácia  prevencie Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove, Daniel Džobanik. povedala, že útočníci ju ťahali za vlasy po ceste niekoľko desiatok metrov. "Plno ich bolo a ťahajú vás za vlasy a deti máte doma, deti sa rozbehli za mnou. A bosé. Aj ja som bola bosá," doplnila napadnutá Patrícia. 

Patrícia chodí od tohto útoku po lekároch. Ukázala modriny aj vytrhané vlasy. A hoci už má prípad v rukách polícia, necíti sa bezpečne, práve naopak. Útočníci sa chcú podľa jej slov pre podané trestné oznámenie pomstiť. "Vyhrážajú sa mi, že keď nestiahnem papiere tak ma dajú na invalidný vozík. V noci nemôžem spať, beriem tabletky, chodím k doktorke," uzavrela Patrícia. 

"Prípad vyšetruje humenský vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie pre prečin porušovanie domovej slobody a vykonáva ďalšie procesné úkony," informoval vedúci odboru komunikácia  prevencie Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove, Daniel Džobanik.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy