Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Vo Zvolene našli vyzlečené telo v opustenej budove
Zdielať na

Vo Zvolene našli vyzlečené telo v opustenej budove

ZVOLEN / Záhadná smrť mladého muža zamestnáva zvolenských kriminalistov. Jeho telo našli na veľkonočný pondelok v jednej zo starých budov pri nemocnici vo Zvolene. Muž ležal na matraci a bol vyzlečený.

Telo ležalo v jednej z opustených budov v areáli zvolenskej nemocnice. Sú to opustené stavby na okraji areálu, ktoré dlhodobo nikto nevyužíva. Dostať sa tam mohol ktokoľvek, nepozorovane a bez svedkov. Mužské telo našli náhodou, ležalo na matraci, chýbalo oblečenie.

"Informáciu o nájdení tela 38 -ročného Zvolenčana sme prijali vo večerných hodinách," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Banskej Bystrici, Petra Kováčiková. Aj napriek tomu, že bol muž bez šiat, svedkovia v nebohom spoznali 38 - ročného Mareka. Bol bezdomovcom a potuloval sa po Zvolene. Podľa kamarátov ale zmizol zhruba pred týždňom, odvtedy ho nevideli a nevedeli čo sa s ním stalo. "Vyšetrovateľ v tomto prípade začal trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia," uviedla hovorkyňa Petra Kováčiková. 

Čo sa v opustenej budove odohralo, kedy a za akých okolností mladý muž prišiel o život ešte v tejto chvíli známe nie je. Do neskorej noci boli na mieste kriminalisti aj policajný technik. Zjavné vonkajšie známky násilia bezprostredne na mieste pri obhliadke lekár nenašiel, presná príčina smrti jasná nateraz nie je. "Lekár, ktorý bol na mieste, konštatoval smrť bez cudzieho zavinenia. Na určenie presnej príčiny bola nariadená pitva," uzavrela Kováčiková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy