Zatiahnuté, dažďové prehánky
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Šiel pokosiť trávu kamarátovi, no ten sa neozýval. Jeho telo našli bez známok života pod domom
Zdielať na

Šiel pokosiť trávu kamarátovi, no ten sa neozýval. Jeho telo našli bez známok života pod domom

KOŠICE / Nečakaný pohľad sa naskytol mužovi, ktorý prišiel ku kamarátovi kosiť trávu. Keďže sa dlhšie neozýval rozhodol sa vojsť zo zadnej strany záhrady. 66-ročného muža našiel nehybného v pivnici pod domom a už bez známok života.

K tragickej udalosti došlo v nedeľu podvečer v jednom z rodinných domov vo Vyšnom Medzeve. V zaplavenej pivnici našli nehybné telo muža.

"Prišiel sused, že mu volal kamarát, že niečo sa asi stalo s mojim bratom tak sme prišli hore a našli sme brata spadnutého v otvorenej pivnici a v tej pivnici bola ešte aj voda," povedala sestra nebohého muža.

Podľa informácii TV JOJ mal muž ešte v sobotu podvečer sedieť s kamarátmi v miestnom podniku. Jeden z nich ho išiel odprevadiť domov. Dohodnúť sa mali, že zajtra pôjdu spolu kosiť avšak na druhý deň bola brána zatvorená. Kedže muž sa dlhšie neozýval zalarmoval políciu a rodinu. Ako prvý na miesto dorazili mestský policajti a muža bez známok života našli v pivnici, v ktorej bolo viac ako 1 meter vody. Pomôcť mu už nedokázali a na pomoc si privolali aj hasičov.



"Zasahovali príslušníci z hasičskej stanice Moldava nad Bodvou s použitím suchých záchranárskych oblekov. Nebohú osobu pritiahli ku vchodu pivnice a za pomoci lana ju vytiahli von," uviedla hovorkyňa košických hasičov Jana Matis Libová.

Podľa našich informácii mal muž už dlhšie problémy so stabilitou a tak je možné, že sa nešťastne pošmykol a spadol. Na mieste dokumentovala stopy aj kriminálka.

"Na zistenie presnej príčiny smrti bola nariadená pitva. Bližšie okolnosti za akých došlo k úmrtiu muža sú predmetom ďalšieho vyšetrovania," skonštatovala policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Policajti už aj začali trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy