Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Bizarný prípad na pumpe v Bratislave. Žena sa rozhodla zdržať lupiča, do príchodu policajtov ho ukájala
Zdielať na

Bizarný prípad na pumpe v Bratislave. Žena sa rozhodla zdržať lupiča, do príchodu policajtov ho ukájala

BRATISLAVA / Bizarný prepad čerpacej stanice v bratislavskej Petržalke sa odohral v stredu nadránom. Na pumpu na Panónskej ceste vošiel muž, ktorý chcel od zamestnancov peniaze. Muž následne na pracovníka čerpacej stanice aj zaútočil a udrel ho do tváre.

Dvadsaťštyriročný zlodej sa pokúsil vylúpiť čerpaciu stanicu v noci z utorka na stredu. Do priestorov čerpacej stanice vošiel agresívny lupič. Zamestnancovi čerpačky sa začal vyhrážať, že ak mu nedá peniaze, tak ho zabije. Zamestnanec mu otvoril kasu a lupič si z nej zobral hotovosť. Dokonca mu dal niekoľko rán päsťou a kopanec.

Potom ako dal lupičovi peniaze zamestnanec odišiel do zadnej kancelárie, kde bol ďalší zamestnanec. Ten vyšiel zadným vchodom a privolal políciu. 24-ročný Srb sa z predajne následne presunul do kancelárie, kde chcel peniaze z trezoru. Za záhadných okolností sa v priebehu pár sekúnd cez zadný vchod dostala do vnútra neznáma dáma. Dvojica zostala v priestoroch pumpy vymknutá. To, čo nasledovalo potom, na Slovensku nemá obdobu. Podľa informácií TV JOJ zlodeja začala žena orálne uspokojovať až kým neprišli policajti. Tí zlodeja zadržali. 

"Po príchode hliadky PZ na mieste bolo zistené, že osoba, ktorá čerpaciu stanicu prepadla sa nachádza v jej vnútorných priestoroch. Policajti v jednej z miestností spozorovali muža, ktorému poskytovala sexuálne služby mladá žena. Policajti chceli muža na mieste obmedziť na osobnej slobode, nakoľko však kládol aktívny odpor, boli voči nemu použité donucovacie prostriedky. Po ich použití bol eskortovaný na príslušné policajné oddelenie, kde s ním boli vykonané potrebné úkony. Zamestnanec čerpacej stanice, ktorý bol fyzicky napadnutý počas lúpežného prepadnutia, bol prevezený k ošetreniu do jednej z nemocníc," informovala polícia na facebooku. Podľa informácií TV JOJ policajti mali dvojicu nájsť v kancelárií polonahú a ležiacu na dlážke. Údajne prvé ženine slová zneli "berte si ho už nevládzem". 

Prečo sa 36-ročná Češka rozhodla zdržať lupiča práve takouto nezvyčajnou metódou akou je orálny sex, zostáva zatiaľ záhadou. Či išlo naozaj o Sonin hrdinský čin, alebo tak urobila zo strachu, prípadne len chcela Srba uspokojiť kvôli peniazom, nie je jasné. Faktom je, že 24-ročný Srb si peniaze z pumpy neodniesol a dlho si ich ani neužil. Okrem sexuálneho uspokojenia dostal putá na ruky a aktuálne by sa mal ešte nachádzať v policajnej cele, kde má čo vysvetľovať. 

Pozrite si  archívnu reportáž o tom, ako na strednom Slovensku prekvapil ozbrojený muž pumpárku. Tá mu okamžite dala peniaze do pripravenej igelitovej tašky. Či išlo o atrapu zbrane, nebolo jasné:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy