Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
POLÍCIA: Nezvestný Slovák mohol pri rybačke spadnúť do mora
Zdielať na
Krimi

POLÍCIA: Nezvestný Slovák mohol pri rybačke spadnúť do mora

Zdroj: SITA/ilustračné

Potápači bezvýsledne prehľadávali pobrežné vody pri škótskom meste Arbroath

Úrady sa obávajú, že Gonda sa mohol za studeného počasia pri útesoch pošmyknúť a spadnúť do mora. Informuje o tom dnes škótsky denník The Courier.

Policajní potápači v utorok prehľadali pobrežné vody pri meste Arbroath, kde Slovák chytal ryby, žiadnu stopu po ňom však nenašli. Polícia tiež preveruje záznamy bezpečnostných kamier a vypočúva ľudí, ktorí ho mohli v osudný deň stretnúť.

Osobné veci, bicykel a rybárske náčinie slovenského prisťahovalca našiel náhodný okoloidúci v sobotu večer okolo 18.15 h. Opustená rybárska udica bola stále nahodená do vody, na mieste bolo vidieť cigaretové ohorky.

Polícia následne spustila pátranie za pomoci vzdušných síl, pobrežnej stráže a námornej záchrannej služby.  

Ľudo Gonda býva na miestnom parkovisku obytných prívesov a pracuje v závode v priemyselnej štvrti Arbroathu. Jeho príbuzný, ktorý taktiež žije v škótskom regióne, ho naposledy videl v piatok okolo 16.00 h, keď Gonda odchádzal do práce. Podľa predpokladov išiel chytať ryby v sobotu ráno po nočnej pracovnej zmene.

Polícia uviedla, že Gonda je vysoký, štíhly s krátkymi čiernymi vlasmi a zelenými očami, na pravom ramene má tetovanie. Za nezvestného ho vyhlásili v pondelok.

Zdielať na

Najčítanejšie správy