Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Neobjasnené prípady: vrahovia stále na slobode
Zdielať na
Krimi

Neobjasnené prípady: vrahovia stále na slobode

Zdroj: joj.sk

V posledných rokoch je polícia v objasňovaní vrážd úspešná. Aj tak však ostávajú prípady s otáznikmi.

V roku 1998 našli policajti 38-ročnú podnikateľku Máriu Cínovú z Brezna v obci Nemecká pri Banskej Bystrici zastrelenú. Torzo jej tela ležalo obhorené v lese neďaleko jej auta. V ten istý rok našli zastreleného aj bývalého basketbalového funkcionára. Jarolíma Janoština zastrelil neznámy vrah len niekoľko krokov od jeho domu.

Čo mohlo byť dôvodom na odstránenie Márie sa polícii dodnes nepodarilo zistiť. Faktom v jej prípade ostáva iba, že bola v minulosti podozrivá z polmiliónového podvodu. Podľa polície bol jedným z podozrivých dokonca Ján Červenec, bývalý šéf Černákovej SBS, ktorého nedávno chytila po tom, čo sa vyhýbal trestu za pokus o vraždu v inom prípade.

Jednou z verzií, prečo bol Jarolím Janoštin zastrelený, bola aj tá, že ho zabil nájomný vrah, ktorý si ho však pomýlil s inou osobou, ktorú mal odstrániť.

Polícii sa podarilo objasniť 8 vrážd z 9 počas minulého roka a dve z predošlého roka. Jedným zo súčasných prípadov s otáznikom ostáva tak napríklad vražda mladučkého Petra Novotného z Nových Zámkov, ktorého kostra bola nájdená koncom roka 2007 v Slovenskej Ľupči.

Viac v KRIMI NOVINÁCH TV JOJ

Zdielať na

Najčítanejšie správy