Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tragická silvestrovská noc. Ženu našli susedia od krvi pri bodnutom mužovi
Zdielať na

Tragická silvestrovská noc. Ženu našli susedia od krvi pri bodnutom mužovi

PRIEVIDZA / V Prievidzi sa počas silvestrovskej noci stala tragédia. V jednom z bytov na okraji mesta našli mŕtveho 55 ročného muža. Ten sa podľa predbežných zistení stal obeťou vraždy. Nožom ho mala podľa susedov bodnúť jeho priateľka. Tú na mieste zadržali policajti a skončila v cele. Údajne bola pod vplyvom alkoholu.

Tragicky dopadla noc v bytovke na okraji mesta. Podľa informácií TV JOJ od susedov sa mladá žena hádala so starším, 55-ročným mužom, čo vyústilo až do fyzického útoku. Žena chytila nôž a údajne muža bodla, ten následkom poranenia okamžite podľahol. 

Žena mala po útoku odísť do mesta a následne sa po hodinách strávených mimo bytu vrátiť. Susedov údajne po jej návrate zobudil krik a mladú ženu našli pri mužovi celú od krvi. "Policajti na mieste činu zadržali jednu osobu," informovala hovorkyňa KR PZ Elena Antalová. 

Privolaní policajti previedli dychovú skúšku a žena mala podľa informácií TV JOJ z miesta činu v krvi 3 promile alkoholu. Bodná zbraň sa na mieste útoku údajne zatiaľ nenašla. "Polícia momentálne vykonáva potrebné úkony. Viac informácií poskytneme neskôr," dodala hovorkyňa Elena Antalová. 

Aj v Trnave sa odohral útok nožom v polovici decembra. Žena bodla svojho druha do chrbta:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy