Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Polícia po zásahu v Seredi zadržala niekoľko podozrivých
Zdielať na

Polícia po zásahu v Seredi zadržala niekoľko podozrivých

SEREĎ / V Seredi v dobre známych sociálnych bytoch zasahovali desiatky policajtov, kriminalistov a kukláči. Podľa informácií TV JOJ by malo ísť o drogovú raziu. V sociálnych bytoch išli drogy vo veľkom aj v minulosti.

​Takmer stovka policajtov a kukláči vpadli do bytov krátko pred 4 hodinou popoludní. Kukláči zo Žiliny, Nitry, Trenčína a Trnavy dokonca prišli až v dvoch autobusoch a pred ubytovňou sa striedali policajné autá. Zásah sa konal pre drogovú činnosť. "Polícia počas akcie zadržala 14 podozrivých osôb, z nich 4 zostali v zadržaní a 10 bolo následne prepustených na slobodu. Zadržané a umiestnené v celách policajného zaistenia zostali tri ženy a jeden muž," napísala polícia na svojej facebookovej stránke.

V cele policajného zaistenia teda zostáva 57- ročná žena, ďalej o 2 roky mladšia žena, 33- ročný muž ako aj 29- ročná žena. Všetci pochádzajú zo Serede. Keďže kriminalisti zaisťovali stopy, policajné zložky boli na mieste do večerných hodín.

 Polícia zaistila biely a hnedý kryštalický materiál s podozrením, že ide o heroín a pervitín. Zaistené látky budú podrobené expertíznemu skúmaniu. "Pre podozrenie z prechovávania a dílerstva drog bolo začaté trestné stíhanie z nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi," informovali.  


Pozrite si reportáž o razii v Bratislavskom kraji:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy