Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Chlapec (4) chcel spod autobusu vybrať psa. Stalo sa mu to osudným
Zdielať na

Chlapec (4) chcel spod autobusu vybrať psa. Stalo sa mu to osudným

MOJMÍROVCE / Krátko po ôsmej hodine došlo v obci Mojmírovce (okres Nitra) k dopravnej nehode, ktorá mala tragické následky. Podľa prvotných informácií vodič autobusu zrazil štvorročného chlapca, ktorý zraneniam na mieste nehody podľahol.

​K nehode došlo v obci Mojmírovce za doposiaľ nezistených okolností. Miesto dopravnej nehody dokumentujú dopravní policajti. Podľa informácií TV JOJ stál autobus na zastávke. Štvorročnému Miškovi zrejme pes vbehol pod autobus a on ho chcel vybrať, a tak si pod autobus ľahol. V tom autobus vyrazil a chlapca pravdepodobne prešiel. Vodič ani cestujúci si nič nevšimli. Miška našla až okoloidúca, ktorá zalarmovala záchranné zložky, no napriek snahe záchranárov na mieste zomrel. Vodič autobusu sa o všetkom dozvedel asi po dvanástich kilometroch od polície. Okolnosti nehody vyšetruje dopravná polícia, aj znalec z odboru dopravy.

"Touto cestou vyjadrujeme hlbokú ľútosť a úprimnú sústrasť. Vodič autobusu je náš kolega s dlhoročnými skúsenosťami," uviedla hovorkyňa spoločnosti Arriva Petra Helecz. Dychová skúška na alkohol bola u vodiča negatívna.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy