Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Šéf policajtov sa chytil do pasce, chcel mať styk so 14-ročným dievčaťom
Zdielať na

Šéf policajtov sa chytil do pasce, chcel mať styk so 14-ročným dievčaťom

Archívna reportáž

BRATISLAVA / Šéf policajtov v americkom mestečku Leechburg v štáte Pennsylvánia sa chytil do policajnej pasce, keď sa snažil naviazať sexuálny kontakt so štrnásťročným dievčaťom. Za dievča sa totiž vydával policajný agent, ktorý si s ním dohadoval stretnutie.

Policajt Michael Diebold, ktorý stál na čele trojčlenného policajného zboru v Leechburgu, si cez sociálnu sieť písal s policajným agentom, ktorého považoval za 14-ročné dievča. Diebold, ktorý vystupoval pod prezývkou Cutecop4you (Sladký policajt pre teba), agentovi poslal množstvo intímnych fotiek a nabádal ho k sexuálnemu styku. Na dohodnutej schôdzke ho namiesto sexu zadržali kriminalisti. 

Policajtova manželka bola po odhalení aktivít svojho manžela šokovaná a za manželove správanie sa ospravedlnila. "To nie je ten muž, ktorého sme poznali. Poznali sme milujúceho a starostlivého otca a manžela a za stratou tohto človeka smútime," uviedla.  

Diebold aj napriek tomu, že pôsobí v malom meste, je v Spojených štátoch známy. Minulý rok v júni prišiel pri výbuchu pyrotechniky počas mestského karnevalu o ruku. O jeho osud sa vtedy zaujímali americké média a na podporu zmrzačeného policajta vyzbierali niekoľko tisíc dolárov. 

Prípady sexuálneho styku s maloletými dievčatami sú známe aj u nás, pozrite si archívne reportáže:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy