Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pri Šamoríne sa zrazili tri autá, pri nehode zomreli dve mladé dievčatá
Zdielať na

Pri Šamoríne sa zrazili tri autá, pri nehode zomreli dve mladé dievčatá

ŠAMORÍN / Životy dvoch mladých žien si vo štvrtok vyžiadala dopravná nehoda neďaleko Bratislavy. Vo večerných hodinách sa zrazili tri vozidlá a zranili ďalšie štyri osoby. Cesta bola na dlhé hodiny uzavretá.

Medzi Šamorínom a Dunajskou Lužnou sa stala vo štvrtok o pol siedmej hodine večer tragická dopravná nehoda. Na mieste nešťastia zasahovali hasiči zo Šamorína a Bratislavy. Nehoda sa stala na štátnej ceste č. 1/63 v katastri mesta Šamorín. Cesta bola uzavretá v oboch smeroch.

Pri udalosti sa zrazili tri osobné vozidlá, v ktorých sa viezlo šesť pasažierov. Podľa informácii TV JOJ biely Land Rover išiel vo svojom pruhu v smere do Šamorína a druhé osobné motorové vozidlo značky Hyundai v protismere chcelo predbehnúť kamión. Manéver 28-ročnej vodičke ale nevyšiel a čelne sa zrazili. "Následne do vozidla Land Rover, ktoré zostalo po zrážke stáť na vozovke v protismere, narazilo ďalšie vozidlo značky Suzuki," informuje policajná hovorkyňa Veronika Slamková. 

Pasažierky auta Hyundai, 23-ročná Noemi a 19-ročná Livia, boli na mieste mŕtve. Vodičku previezli do nemocnice. "Tridsaťštyriročný vodič vozidla Suzuki ako aj 20-ročný vodič vozidla Rand Rover s jeho 17-ročnou spolujazdkyňou utrpeli v dôsledku zrážky zranenia, ktoré si vyžiadali ich jednorazové ošetrenie na mieste," dodáva Slamková. Pri udalosti zasahovalo 13 príslušníkov s tromi kusmi hasičskej techniky. Polícia začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia v súbehu s prečinom ublíženia na zdraví. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy