Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Cyklisti našli pri čističke odpadových vôd telo v rozklade. Polícia stále nevie, o koho ide
Zdielať na

Cyklisti našli pri čističke odpadových vôd telo v rozklade. Polícia stále nevie, o koho ide

HUMENNÉ / Keď sa blízkosti čističky odpadových vôd v Humennom našli ľudské pozostatky, policajti, ani obhliadajúci lekár nevedeli o tele s určitosťou povedať takmer nič. Jasné nebolo ani len to, či ide o muža alebo o ženu. Vo vyšetrovaní však nastal posun. Upozorňujeme, že nasledujúce zábery nie sú vhodné pre maloletých divákov.

Telo ležalo na poli za priemyselným parkom vedľa čističky odpadových vôd. Úplnou náhodou ho našli cyklisti, ktorí tadiaľto prechádzali.

"Poverený príslušník Okresného oddelenia Policajného zboru v Humennom vedie trestné stíhanie vo veci usmrtenia," povedala Jana Migaľová, hovorkyňa polície. 

Išlo o telo v značnom štádiu rozkladu. Obhliadajúci lekár nevedel určiť, či ide o muža alebo o ženu a nevedel sa vyjadriť ani k prípadnému cudziemu zavineniu. Konštatoval smrť z neznámych príčin s tým, že sa tak mohlo stať asi tri mesiace pred nájdením. Policajné vyšetrovanie už prinieslo prvé informácie o nebohom.

"Doposiaľ môžeme povedať, že ide o muža výšky 167 cm vo veku 40 – 50 rokov," povedala Migaľová. 

Stále sa však nedá vylúčiť, či mohlo ísť o cudzie zavinenie a aj totožnosť nebohého je zatiaľ neznáma.

"Tento muž nosieval briadku a fúzy ryšavej farby," doplnila policajná hovorkyňa. 

Policajti na zistení totožnosti intenzívne pracujú a do vyšetrovania zapojili aj znalca z kriminalisticko-expertízneho ústavu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy