Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Muž mal hodiť dieťa do Váhu, protiprávne konanie sa napokon nepotvrdilo
Zdielať na

Muž mal hodiť dieťa do Váhu, protiprávne konanie sa napokon nepotvrdilo

HLOHOVEC / V meste prebiehala dva dni intenzívna pátracia akcia, zapojený bol aj vrtuľník a potápači. Prehľadávali tok rieky Váh a hľadali dieťa, ktoré údajne do rieky hodil muž.

Hovorkyňa trnavskej polície, Martina Kredatusová, potvrdila, že na  základe oznámenia, ktoré polícia prijala vo štvrtok vo večerných hodinách, vykonávajú počas celého piatku pátraciu akciu v Hlohovci, v časti Peter.  Skupina mladých ľudí sa prihlásila na Obvodnom oddelení PZ v Hlohovci a oznámila, že na železničnú stanicu viezli muža, ktorý tvrdil, že vykonal nejaký hrozný skutok. Oznamovatelia sa predtým pohybovali v blízkosti Váhu a počuli odtiaľ krik pripomínajúci detský plač a zvuk, ktorý pripomínal, akoby niečo podlo do vody. Na základe toho sa rozhodli udalosť nahlásiť na políciu.

Polícia hneď po oznámení zahájila pátranie po vodnom toku a brehoch rieky Váh  v katastrálnom území mesta Hlohovec. Ráno polícia v pátraní pokračovala aj za súčinnosti vrtuľníka MV SR a iných záchranných zložiek. 

Polícia napokon v piatok večer vďaka medializovaným informáciám vypátrala hľadaného muža, ktorý sa vo štvrtok nachádzal pri rieke Váh v Hlohovci. Prešetrením zistili, že k žiadnemu protiprávnemu konaniu nedošlo. Pátranie ukončili.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy