Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Krvavý masaker na dovolenke! Vyvraždili rodinu, prežili dcérky (8, 4)
Zdielať na

Krvavý masaker na dovolenke! Vyvraždili rodinu, prežili dcérky (8, 4)

Rodinná dovolenka v Alpách skončila pre päťčlennú rodinu katastrofou. V oblasti obľúbenej turistami našli policajti hrozivé miesto činu. Auto so zastrelenou matkou, starou matkou a otcom. Neďaleko auta vrahovia zastrelili aj nečakaného svedka, cyklistu. Prežilo len 4-ročné dievčatko, ktoré sa osem hodín krčilo pod mŕtvolou matky, a jej 8-ročná sestrička, ktorú však previezli v kritickom stave s tromi strelnými zraneniami do nemocnice...

Trikrát strelená 8-ročná dcérka

Hrôzostrašné krviprelievanie sa odohralo pri obľúbenom jazere Annecy v Alpách vo Francúzsku. To, že sa 5-členná rodina z Británie nevrátila z výletu, nahlásila iná britská rodina. Zároveň dostali miestni policajti hlásenie aj od manželky cyklistu, ktorý sa nevrátil zo svojej cyklotúry.

Vyvraždenú rodinu v aute našiel iný cyklista, ktorý šokovane zavolal políciu a záchranárov. V aute našli postrieľaného muža za volantom, na zadných sedadlách dve ženy, pravdepodobne matku a starú matku. Neďaleko auta napokon našli aj 8-ročné dievčatko, ktoré vrtuľníkom previezli do nemocnice. Hoci podľa portálu dailymail.co.uk by mal byť jej stav stabilizovaný, utrpelo fraktúru lebky. Dievča je strážené desiatkami policajtov.

Cyklista v nesprávny čas na nesprávnom mieste

Ďalej od auta našli ešte telo zastreleného cyklistu. "Bol v nesprávny čas na nesprávnom mieste," myslí si prokurátor z Annecy Eric Maillaud. Podľa polície cyklistu zastrelili vrahovia zrejme preto, aby nezanechali za sebou žiadneho svedka. Jedna verzia, s ktorou vyšetrovatelia pracujú, teda hovorí o diele profesionálnych vrahov. Iná, že ide o dielo zlodejov, čo sa zameriavajú na dovolenkárov. So zlodejmi však v tejto oblasti nemajú ľudia problémy.

Po nohami mŕtvej matky

Neskôr sa však ukázalo, že krvavý masaker prežilo ešte jedno dieťa, ktoré policajti našli až o niekoľko hodín neskôr. "Spontánne sa začala smiať a rozprávať po anglicky, keď si ju jeden z policajtov zobral na ruky a vytiahol ju z auta. Počula všetko, ruchy, zvuky, plač a krik. Ale nevedela povedať viac, má len 4 roky. Je o ňu dobre postarané," informoval Maillaud.

4-ročná dcérka sa totiž krčila pod nohami svojej mŕtvej matky. Bála sa a celé hodiny sa ani nepohla, ani neprehovorila. Polícia ju podľa dailymail.co.uk citovala takto - nevedela vraj, ktorí sú dobrí a ktorí sú zlí.

K vražde došlo neďaleko hraníc so Švajčiarskom a Talianskom. S podobnou udalosťou v tejto oblasti nemajú policajti skúsenosť. Aj preto momentálne v turistickom rezorte vládne dusivá atmosféra. Miesto je obkolesené policajtmi a vyšetrovateľmi a oblasť prehľadáva vrtuľník.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy