Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Vo Vranove nad Topľou si našlo prácu 42 ľudí
Zdielať na
Ekonomika

Vo Vranove nad Topľou si našlo prácu 42 ľudí

Zdroj: TASR/ Radovan Stoklasa/ilustračné

Zamestnanie im poskytol nový textilný závod

"Naša spoločnosť sa zaoberá výrobou fixačných nohavičiek pre inkontinentných pacientov. Hlavnými odberateľmi sú významné európske spoločnosti z odvetvia výroby zdravotníckych pomôcok i spoločnosti poskytujúce služby v oblasti starostlivosti o seniorov," priblížil výkonný riaditeľ Faveo Healthcare Pavol Drobný.

Podľa vyjadrenia vedenia spoločnosti sa v závode vyrába 24 hodín denne v štvorzmennej prevádzke. Na základe skúseností z realizovaného predaja, ktorý prevýšil očakávania investorov, sa manažment závodu netají svojimi ambíciami rozvoja spoločnosti a následného prijímania nových zamestnancov do výroby. Mesto Vranov nad Topľou si podľa Drobného slov vyhliadli zahraniční investori aj na základe tradície textilnej výroby a dostupnej kvalifikovanej pracovnej sily.

Vlastníkom spoločnosti na výrobu zdravotníckych pomôcok je skupina slovenských a írskych investorov. Investícia do výrobno-technického vybavenia podľa vyjadrenia výkonného riaditeľa dosiahla približne 2.000.000 eur (60.252.000 Sk).

Zdielať na

Najčítanejšie správy