Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Žena otehotnela po sexe vydraženom na internete
Zdielať na
Ekonomika

Žena otehotnela po sexe vydraženom na internete

Zdroj: TV JOJ/ilustračné

Súd dal za pravdu žene s odôvodnením, že právo dieťaťa poznať svojho otca má prednosť pred zásadami obchodnej zmluvy.

Žena, ktorá sa v Nemecku nechala na internete dražiť na sex s anonymnými mužmi a po jednom takom styku otehotnela, vyhrala súd s internetovým dražobným portálom.

Ten je podľa súdu povinný poskytnúť žene identitu výhercov, ktorí s ňou mali  pohlavný styk v období možného otehotnenia, aby sa mohlo zistiť, ktorý z nich je otcom, napísala dnes agentúra Reuters.

Ide o šesť mužov, ktorí vyhrali v aukcii sex so ženou v apríli a máji minulého roku. Zatiaľ sú známe len ich internetové mená či prezývky.

"Žena chce zistiť, ktorý z mužov ju priviedol do iného stavu, preto potrebuje ich kontaktné údaje," povedal hovorca stuttgardského súdu. "Pokiaľ nebudú súhlasiť s genetickým testom otcovstva dobrovoľne, žena ich bude musieť žalovať na súde," dodal.

Žena už skôr žiadala o identitu mužov prevádzkovateľa aukčného portálu, ten jej však odmietol vyhovieť s poukazom na to, že podľa podmienok zmluvy musí zachovávať identitu účastníkov v utajení.

Súd, na ktorý sa potom obrátila, dal ale za pravdu žene s odôvodnením, že právo dieťaťa poznať svojho otca má prednosť pred zásadami obchodnej zmluvy.

Súd nezverejnil vek ženy ani jej štátnu príslušnosť.

Zdielať na

Najčítanejšie správy