Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VIDEO: Kúpil opustený mlyn, zjavuje sa mu plačúce dieťa!
Zdielať na

VIDEO: Kúpil opustený mlyn, zjavuje sa mu plačúce dieťa!

Veríte, že existujú veci "medzi nebom a zemou"? Jeden mladý kováčsky majster už tomu určite verí. Rozhodol sa prerobiť opustený mlyn na dielňu. Po krátkom čase sa mu v rieke začalo zjavovať plačúce dieťa. Vždy, keď sa k vode priblíži, však postava zmizne. Pátranie po príčinách tohto javu prinieslo prekvapujúce odhalenia.

Keď sa kováč Daniel rozhodol prerobiť na dielňu a bývanie ruiny mlyna, ktorý opustili jeho poslední majitelia ešte pri nástupe komunizmu, určite ani len netušil, že sa za krátky čas začnú diať v jeho okolí veci, ktoré odporujú zdravému rozumu. Kováč Daniel Hlobil o tom vraví: "Počujem detský plač, keď však prídem k rieke, nikto tam nie je."

Zápis v kronike obce, ktorej súčasťou je mlyn na samote, hovorí o tom, že sa v rieke utopilo dieťa mlynára. Pre práce v mlyne nebolo počuť jeho plač, uniesla ho voda a utopilo sa. "Vidím z okien čosi také zvláštne ako ľudská postava. Tento raz som sa na to pripravil," hovorí Daniel Hlobil, ktorý sa svoje zjavenie pokúsil zaznamenať.

Kováč Daniel má rovnaké priezvisko ako posledný majitelia mlyna pred znárodnením. On na to reaguje takto: "To som netušil a prekvapilo ma to." Psychotronik o celej záležitosti vraví: "Duch sa môže vracať na miesto."

Či to už bolo zjavenie alebo ide o súhru neznámych javov, kováč Daniel svoju snahu opraviť starý mlyn nevzdáva.

TV JOJ

Súvisiace články