Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nové talenty, príbehy a pravidlá. Česko Slovensko má talent už čoskoro na Jojke
Zdielať na

Nové talenty, príbehy a pravidlá. Česko Slovensko má talent už čoskoro na Jojke

BRATISLAVA / Obľúbenú už v poradí šiestu sériu Česko Slovensko má talent uvidíte už čoskoro na televíznych obrazovkách tv JOJ. A máte sa veru načo tešiť. Nové pravidlá, nové talenty, ostrielaná porota a zábavní moderátori.

Už len pár dní a začína na obrazovkách tv JOJ oblúbená už v poradí šiesta séria šou Česko Slovensko má talent. Moderátorskú dvojicu už veľmi dobre všetci poznáte. Junior a Marcel sú priravení na súťažiacich. Ako sami prezradili, aj v tejto sérií chcú byť pre súťažiacich oporami v ťažkých chvílach. Samozrejme sa budú starať o dobrú náladu a hlavne robiť nezabudnuteľnú šou pre divákov pri sledovaní ich obľubeného programu na obrazovkách tv JOJ.

Aj v tomto ročníku sa prihlásilo do Česko Slovensko má talent obrovské množstvo ľudí s príbehmi a hlavne talentom. Je sa naozaj načo tešiť. Najväčšie zastúpenie, ako už býva zvykom, majú speváci. Predseda poroty Jaro Slávik sa dokonca vyjadril, že by bol veľmi rád, keby tento ročník vyhral niekto iný ako spevák alebo speváčka.

Jeden z moderátorskej dvojice prezradil, že jedno číslo bolo tak nebezpečné a napínavé, že ho nedokázal dopozerať až do konca. Išlo o súťažiaceho, ktorý robil saltá a mal pri tom v hrdle meč a to nebolo všetko! Junior s Marcelom dostali prvýkrát v histórií možnosť poslať niekoho priamo až do finále! Táto séria bude naozaj napínavá a plná talentov. 

Nezabudnite, že šiesta séria šou Česko Slovensko má talent štartuje už 4. septembra o 20:35 na JOJke!

Súvisiace články