Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kristína Farkašová hrávala petang poloprofesionálne
Zdielať na

Kristína Farkašová hrávala petang poloprofesionálne

BRATISLAVA / Začiatkom septembra čaká Bratislavu ďalší úžasný športový zážitok. Budú sa tu totiž konať majstrovstvá Európy žien v petangu. Slovensko budú v tejto zaujímavej hre pochádzajúcej z Francúzska reprezentovať štyri profesionálne hráčky. No a nám sa podľa všetkého podarilo objaviť jednu veľmi schopnú petangistku aj z radov známych a krásnych herečiek.

Najskôr si ale skúste tipnúť, či taká krehká herečka Kristína Farkašová vôbec vie, čo sa s petangovými guľami robí. Kristína však skúsene hodí guľou. Mnohí by mohli byť šokovaní, ako jej to fantasticky ide. A tu je vysvetlenie.

“Predtým som hrávala tak poloprofesionálne. Bola som vlastne prvou petangistkou, ktoré tu boli z takých tých nadšenkýň,“ hovorí Kristína.

Takže nielen skvelá herečka, ale aj nadšená petangistka, hoci sa na ihrisku aktuálne objavila po neuveriteľných siedmich rokoch

“Ďakujem ti za to. Veľakrát mi napadlo, že by som si išla ešte zahrať...Až si ma musela ty zavolať,“ hovorí Kristína

“Kristína bola s nami v klube, respektíve zakladala náš klub ktorý sa volá Prásk,“ prezrádza Dušan Lančarič, profesionálny hráč petangu.

Malé pomocníčky

Okrem povinnej výbavy petangových gulí, si priniesla aj tie dve krásne  pomocníčky. Trojročné dvojičky mame pomáhali ako sa len dalo.

“To znamená že keď si svoje dieťa vycvičíš aby ti posúvalo tvoje gule ku košonu tak si vlastne vyhrala,“ dodáva herečka Kristína Farkašová.

Súvisiace články