Zatiahnuté
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Prípravy Mariky Gombitovej na megakoncert vrcholia. Takto čerpá energiu
Zdielať na

Prípravy Mariky Gombitovej na megakoncert vrcholia. Takto čerpá energiu

BRATISLAVA / Po takmer tridsiatich rokoch sa legedárna Marika Gombitová vracia pred svojich fanúšikov. Hoci sú prípravy na jej narodeninový megakoncert v plnom prúde, veľmi dôležitý je aj relax. Marika ho trávi v spoločnosti priateľov a nádherných zvierat, ktoré obdivuje a zároveň má voči nim rešpekt.

"Dnes sme tu aj s priateľmi a vyšlo nám krásne počasie. Je tu skvelá nálada a kone sú úžasné," neskrývala nadšenie speváčka Marika Gombitová. Určite si spomínate na Marikinu pieseň z 80. roku - Cirkusový kôň. 

K zvieratám mala Marika vždy blízko. No priznala sa, že spočiatku mala voči týmto krásnym a majestátnym zvieratám veľký rešpekt. "Ten prvý dotyk. Nevedela som, kde sa koňa môžem dotknúť, nepoznala som to zvieratko a mala som rešpekt. Ale priatelia ma osmelili a potom som mu dala aj jabĺčko a mrkvu," dodáva s úsmevom Marika.

Láska a šťastie 

Ranč navštívila Marika v spoločnosti svojich priateľov, kone si veľmi obľúbila. No nikde sme nevideli Marikine najväčšie zvieracie lásky. Dvoch bielych bišoníkov - Lásku a Šťastie. "Nechcela som to tu komplikovať. Moje psíky sú veľmi hravé, výbušné a temperamentné. Nebol by tu asi kľud, bol by okolo nich rozruch."

V septembri oslávi Marika okrúhle narodeniny a mesiac potom ich spoločne oslávi aj s ďalšími speváckymi hviezdami. Nebudú chýbať Lucie Bíla, Helena Vondráčková, Janko Lehotský, IMT Smile či No Name. Marika na svojom narodeninovom koncerte, pred svojimi fanúšikmi zaspieva po takmer neuveriteľných tridsiatich rokoch.

Modlí sa

"Dnes síce relaxujem, ale aj teraz niekde v mojom podvedomí drieme zodpovednosť za koncert a premýšľam, čo všetko ešte musím urobiť," priznáva Marika.

Na svoj veľký comeback sa Marika sústredí každý den a tak jej práve relax v spoločností priateľov a koní aspoň na chvíľu pomohol dostať sa z kolotoča príprav. "Viem, že ma ešte čaká kopa roboty. Robím to ale rada a verím, že nám to všetko vyjde. Veľmi sa snažím, modlím sa a veľmi sa teším."

Súvisiace články