Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Korben Dallas je Za sklom: Ich pieseň je titulnou v novom seriáli
Zdielať na

Korben Dallas je Za sklom: Ich pieseň je titulnou v novom seriáli

BRATISLAVA / Členom úspešnej a obľúbenej kapely Korben Dallas sa splnil sen. Ich chytľavá pieseň s názvom Za sklom sa stala titulnou piesňou k novému kriminálnemu seriálu s hereckými hviezdami ako Kamila Magálová, Ján Koleník, Tomáš Maštalír alebo Jiří Bartoška.

Kapela Korben Dallas vznikla pred šiestimi rokmi. Členom sa vtedy ešte ani nesnívalo, že akčný slovenský seriál ponesie názov ich piesne. "Je nám cťou, že prijali našu ponuku a dúfam, že je to začiatok dlhodobejšej spolupráce," hovorí riaditeľ spravodajstva a zároveň programový riaditeľ TV JOJ, Roland Kubina.

Pieseň už dlhší čas bola súčasťou albumu. "Potom zrazu po tých rokoch, čo to bolo na albume, sa ozvala televízia JOJ s tým, že sa im to páči ako možná titulná pesnička do nového kriminálneho seriálu," vysvetľuje člen kapely Lukáš Fila.

Názov seriálu

Traja členovia kapely navyše dostali ďalšiu ponuku.

"Potom prišla otázka, či by sa tak mohol volať celý seriál," odtajuje Lukáš Fila.

Hudobníci dokonca priznali, že videli prvý diel nového seriálu.

"Fakt je to dobré, ma to prekvapilo, ako je to dobré. Naozaj taká zvláštna atmosféra, človeka to vtiahne. Myslím, že môžeme byť spokojní, že sme toho súčasťou," priznáva spevák Juraj Benetin.

"Rozmýšľam nad tým, že koľko mala JOJ dobrých seriálov a koľko máme my dobrých piesní. Takže do budúcnosti by som si to vedel predstaviť," netají sa Igor "Ozo" Guttler.

Drsní v živote

Herci ako odvážni kriminálni vyšetrovatelia sa neboja ani drsných scén. Ako sú na tom členovia kapely? Vedeli by sa pobiť?

"Vieme dať, veď moja výška je predurčená na to, aby ho niekto vyšší dal dole a ja sa oňho postarám na zemi," hovorí bubeník.

"Mňa raz zbili, to je takmer ako polokvalifikácia na to, aby som sa vedel boxovať," vtipkuje Ľuboslav Petruška.

Zdielať na

Súvisiace články