Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Čaro živého vysielania. Moderátorka dostala K.O. od opice
Zdielať na

Čaro živého vysielania. Moderátorka dostala K.O. od opice

HOUSTON / Moderátorka šou Dobré ráno Houston počas živého vysielania pochopila, že zahrávať sa s opicami, sa nevypláca. Priamo počas svojho moderátorského vstupu dostala K.O. od opice, ktorá bola hosťom v rannej šou.

Americká moderátorka televíznej stanice KHOU-TV Deborah Duncanová dráždila malú opicu Winstona, keď mu nechcela dať hrozno. Opica sa s ňou nemaznala a a uštedrila jej ranu do tváre.

Živé vysielanie prináša rôzne situácie. Hitom internetu je aj technik maďarskej televízie, ktorý si ľahol na zem v štúdiu na zem. Zistil totiž, že je v zábere. VIAC TU.

40 sekúnd na úpravu

Všetci sme len ľudia a preto sa stáva, že aj profesionálni moderátori, či redaktori z času na čas urobia chybu alebo sa dostanú do situácie, ktorú nedokážu úplne zvládnuť. Sú však pred kamerami, a tak sa na ich "trapas" pozerajú stovky očí. Niekedy sa však potknutie v priamom prenose podarí aj ľuďom, ktorí bežne pracujú za kamerou.

Vo vysielaní TV JOJ, kedy sa striedali moderátori relácie Veľké Noviny a KRIMI, sa potkla kostymérka. Tá mala ešte upraviť moderátorov. Keďže mala na to 40 sekúnd, ponáhľala sa a skončila na zemi.

Kostymérka sa potkla v živom vysielaní, pozrite si reportáž:

Súvisiace články