Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nafukovacie panny spôsobili ošiaľ, zasahovať musela polícia
Zdielať na

Nafukovacie panny spôsobili ošiaľ, zasahovať musela polícia

Zdroj: Profimedia

CASABLANCA / Fáma, ktorá sa rozšírila na internete o údajnom predaji nafukovacích dámskych spoločníčok na tržnici v marockej Casablance, spustila rozsiahlu policajnú akciu s cieľom zaraziť obchod s týmito erotickými pomôckami. V Maroku je výskyt akéhokoľvek podobného tovaru zakázaný.

Zvesti o tom, že nafukovacie panny pochádzajúce prevažne z Číny sú k dispozícii v obrovskej tržnici, sa šírili rýchlo hlavne medzi mužskými internetovými užívateľmi. Zároveň rástla kritika zo strany rozhorčených konzervatívnych moslimov. 

Keď sa už zapojili i niektoré užívateľky webu, ktoré zase zháňali niečo podobné pre seba, rozhodli sa casablanské úrady poslať do tržnice policajtov a vec preveriť. Muži zákona ale na mieste nič nenašli.

Nie sú to figuríny

Predseda združenia obchodníkov príslušnej tržnice Abdar Razak Lazrak v televízii horlivo dementoval prítomnosť kontroverzného tovaru a apeloval na miestnych, aby si to neplietli s tradičnými figurínami používanými v obchodoch s oblečením. 

Pornografický tovar sa do Maroka pomerne často pašuje zo španielskych enkláv Ceuta a Mellila alebo rovno z Európy. V roku 2012 bol istý marocký priekupník za predaj takéhoto "škodného" materiálu odsúdený k ôsmim mesiacom väzenia.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy