Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Moslimka chce zmenu. V magazíne Playboy sa objavila s hidžábom na hlave
Zdielať na

Moslimka chce zmenu. V magazíne Playboy sa objavila s hidžábom na hlave

Zdroj: instagram

WASHINGTON / Pred niekoľkými mesiacmi časopis Playboy zmenil štýl a upustil od nahoty na svojich stránkach. Nahotu nahradil väčším obsahom a zaujímavosťami. Októbrové číslo posunulo úroveň čítania ešte na vyšší level.

V aktuálnom vydaní sa objavila aj 22-ročná moslimská žurnalistka Noor Tagouri, ktorá sa v magazíne Playboy objavila v sérii Renegades, táto séria predstavuje ľudí, čo sa neboja ukázať a výjsť z kultúrneho, alebo zamestnaneckého tieňa.

Mladá moslimka Noor sa objavila na stránkach magazínu v tradičnom hidžábe a plánuje sa stať prvou moderátorkou televíznych novín v Spojených štátoch amerických, ktorá bude mať moslimskú pokrývku hlavy. Mladú ženu Playboy označil za aktivistku, ktorá bojuje za zmenu a bez strachu z toho, že by mala znepríjemnený život neprajníkmi. Noor chce poukázať na to, že moslimské ženy nosia hidžáb dobrovoľne a nie sú do toho nútené, čo by mala verejnosť pochopiť a tak by sa zo spoločnosti vytratilo množstvo negatívnej atmosféry.

instagram

Na mladú moslimku Noor sa po vydaní magazínu Playboy spustila vlnka kritiky a veľa negatívnych názorov na sociálnych sietiach. Ako sama tvrdí, nevadí jej to a chce ďalej bojovať za to, čomu verí.

instagram

Súvisiace články

Najčítanejšie správy