Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Nezvestného syna našli po 27 rokoch
Zdielať na

Nezvestného syna našli po 27 rokoch

MINESOTA / Dvadsaťsedem rokov čakala rodina na tento deň. Že sa s chlapcom stalo niečo zlé, to tušili už vtedy, keď sa bez stopy stratil. Teraz sa jeho vrah ku všetkému priznal a policajtom prezradil, kde nájdu jeho telo. Chlapcovi tak mohli konečne vystrojiť aspoň dôstojnú rozlúčku.

Mal jedenásť, keď ho v októbri roku 1989 uniesli. "Zvládla som to len vďaka pomoci priateľov, ktorí sa dnes prišli s Jacobom naposledy rozlúčiť," povedala sestra nebohého. Celých dvadsaťsedem rokov rodina nemala istotu, čo sa s chlapcom stalo.Všetko sa zmenilo tento mesiac, keď sa jeho vrah k hroznému činu priznal a ukázal miesto, kde zakopal mŕtve telo nevinného chlapca. "Navždy zostaneš v našich srdciach Jacob a nikdy na teba nezabudneme," povedala chlapcova matka.

Emotívny príbeh

Jacobov príbeh otriasol Amerikou. Mnohí spolu s jeho rodičmi a blízkymi prežívali tú tragickú bezmocnosť, keď chlapca nemohli ani len pochovať. Po dlhých rokoch čakania konečne chlapca pochovali a sála bola nabitá spomienkami na chlapca, ktorý zomrel tak skoro a zbytočne. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy