Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Buckingham vrátila Trumpovi peniaze
Zdielať na

Buckingham vrátila Trumpovi peniaze

Zdroj: SITA

BRATISLAVA / Tvrdé výroky kandidáta na amerického prezidenta Donalda Trumpa nahnevali speváčku Celeste Buckingham až tak, že pristúpila k radikálnemu kroku. Vrátila mu 25 tisíc dolárov, ktoré prijala pred tromi rokmi na rozbeh svojej kariéry.

Peniaze od Donalda Trumpa dostala Celeste Buckingham pred tromi rokmi a pomohli jej rozbehnúť hviezdnu kariéru. Teraz jej eufóriu alebo vystriedalo veľké znechutenie.
Kandidát na amerického prezidenta sa v prezidentskej kampani uráža utečencov, prisťahovalcov či ľudí tmavšej pleti. Chce taktiež vybudovať na hranici s Mexikom veľký múr. Pred niekoľkými dňami zosmiešnil náboženstvo moslimky, ktorej syn padol v Iraku, píše denník Nový Čas. Počas pietneho prejavu svojho manžela žena mlčky stála vedľa neho, na čo Trump reagoval vetou: "Nemala čo povedať. Možno jej nedovolili, aby niečo povedala," zhodnotil pre televíziu ABC. 

Vrátila peniaze

"Keď som zistila, aké má názory, tak som všetko vrátila a povedala som nie, ďakujem. Cením si to, ale zároveň s tým nechcem byť nijak spojená," hovorí speváčka s iránsko-americkými koreňmi. 
"Všetko čo on hovorí a ako sa prezentuje je proti tomu, v čo ja verím. Je to úplne proti tomu, aký som ja človek," dodala Celeste Buckingham pre denník Nový Čas

Súvisiace články

Najčítanejšie správy