Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Na to, aby ste mali lepší partnerský život, vám stačí TENTO jednoduchý trik
Zdielať na

Na to, aby ste mali lepší partnerský život, vám stačí TENTO jednoduchý trik

Zdroj: Ejoy, SITA

BRATISLAVA / Neklape vám to v posteli tak, ako kedysi? Čudujete sa, ako to je možné? Prezradíme vám trik, ktorý používajú aj tí najväčší zvodcovia a účinkuje zaručene.

Hovorí sa, že po čase vyprchá z každého vzťahu to pomyselné korenie, ktoré mu dodáva iskru a šťavu. Prvá oblasť, kde sa to obvykle prejaví, je posteľ. A to je práve zároveň aj tá najväčšia chyba - ak ste zvyknutí spolu s partnerom len na svoju zabehanú rutinu, musí to aj toho najväčšieho „Dona Juana“ a najväčšiu „nymfu“ skôr či neskôr omrzieť.

Nepoznáte to príslovie, že zmena je život?

Podobne ako v každej oblasti, aj v partnerskom živote je potrebné napredovať. Napredovanie je neustály proces, ktorý je charakterizovaný zmenami, často krát na prvý pohľad dokonca nevýznamnými a nedôležitými. Určite poznáte príslovie, že zmena je život a v spálni to platí tisícnásobne.

Medzi najčastejšie veci, kde začne partnerský život stáť na tom istom mieste, patria aj úplné drobnosti, napríklad absencia „randenia vonku“, zabúdanie na dôležité dátumy a výročia, prípadne zovšednenie každodenných rituálov, ktoré boli predtým výnimočnou udalosťou - napríklad kvety, pohladenie, držanie sa za ruku, spoločné chvíle ničnerobenia.

Musíte partnerskému životu znova vrátiť určitú dynamiku a „nesamozrejmosť“, teda opak toho, čo je typické pre dlhodobejšie spolužitie každej dvojice. Je nepochybne lákavé upadnúť do pohodlného stereotypu, kde sa zrazu nemusíte sústrediť na to, aby ste pred partnerom vyzerali vždy dokonalo a nemusíte už strácať čas s vymýšľaním nových vecí, ako ho zaujať, ale ruku na srdce - veď takto je to príšerná nuda.

Ako docieliť zmenu? Robte veci inak!

Začnite napríklad vecami, ktoré upadli už do zabudnutia - snažte sa, aby sa do vás mohol partner znova zamilovať. Nie je to vôbec fráza, veď si len zoberte jednoduchý príklad - ktorý muž s pivným bruchom grgajúci pred televíziou by takto zbalil partnerku? A ktorá žena by šla na rande v teplákoch a starom tričku? Zahoďte tieto stereotypy!

Pokračujte milostným životom. Zoberte partnerku na večeru, dajte jej kyticu kvetov, prejavte jej náklonnosť lichôtkami, umožnite jej byť výnimočnou. Spravte niečo, čo sa dá označiť ako zmena, niečo, čo bude absolútnym šokom do nudného a fádneho života.

Že milovanie v aute nie je už pre vás? Že posteľ a spálňa sú ideálne a „stačia“? Tak na toto hneď zabudnite, inak ste jednou nohou už na dôchodku, alebo ešte lepšie v hrobe. Buďte nápaditý, neváhajte si prečítať najnovšie poznatky vychádzajúce Kamasútry, milujte sa inak - ako keby to bolo prvý a zároveň posledný krát!

Pomôžte si „dopingom“

Určite ste už niekde počuli o tom, že napríklad ustrice sú veľmi efektívne afrodiziakum, ktoré doslova rozpáli sexuálne senzory v našej hlave na maximum. Podobne funguje veľké množstvo jedál, nápojov alebo potravín či látok. Vedeli to veľmi dobre v starovekom Grécku, ale napríklad aj Číne a v strednej Amerike už niekoľko storočí dozadu.

Preto vám prezradíme ešte jeden overený trik - prekvapte partnerku priamo pri milovaní svojou výdržou, aktivitou a energiou. Ako? Vyskúšajte tabletky na erekciu! Nie, neznamená to, že musíte zjesť tri chody ustríc alebo sa naliať rôznymi nápojmi a elixírmi lásky, moderná veda pozná ďaleko jednoduchšie prostriedky.

Okrem známej modrej pilulky, ktorá je len na lekársky predpis a je určená len pre chorobné stavy impotencie, existuje veľa legálnych a dostupných alternatív a to aj u nás. Novinkou u nás, ale overeným produktom v zahraničí, je napríklad eJoy - doplnok na vyššiu potenciu, zvýšenie libida, lepšiu a pevnejšiu erekciu a na zvýšenie výdrže. Tento doplnok získava mnohé pozitívne ohlasy už i u nás, na Slovensku. Uvidíte, nič neprekvapí vašu partnerku viac, ako vaša najväčšia zmena - na sexuálny stroj v posteli!

Zdielať na