Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Dobodaný Ivan mal v utorok pohreb. Erika, podľa matky, konala v sebaobrane
Zdielať na

Dobodaný Ivan mal v utorok pohreb. Erika, podľa matky, konala v sebaobrane

ORAVA / Dve rodiny na hornej Orave, ktoré spájala láska ich detí, teraz žialia. Jedna rodina popoludní pochovala svojho 23 ročného Ivana, ktorého zabila jeho družka. Druhá rodina v Breze je zasa presvedčená, že ich 18-ročná dcéra Erika zabila svojho partnera v sebaobrane. Teraz jej hrozí 25-ročný pobyt za mrežami. Minulý piatok počas ostrej hádky vzalo mladé dievča nôž a jediným bodnutím Ivanovi prepichlo srdce.

Erikini rodičia sa nevedia spamätať, sú presvedčení, že dievčina konala v sebaobrane. "Konala v sebaobrane, lebo nevedela sa inak brániť. Keby to neurobila ona, zabil by ju on," myslí si Erikina mama.

Skľúčený otec Eriky pre plač ani nevedel rozprávať. Je presvedčený, že jeho jediné dieťa Erika bola mesiace partnerom týraná.Bola to vraj veľká láska, Erikinej mame sa chlapec nepozdával a od vzťahu ju často odhovárala.

​"Vravela som jej, nájdi si iného chlapca, nie takého. Pred nami bol úplne iný a pri dcére úplne iný. Keď som bola v Námestove v byte mi vravela, že otvoril dvere a zhodil ju zo schodov, po tele mala samé modriny," priznáva Erikina mama.

 Matka chcela, aby sa dcéra vrátila domov z prenajatého bytu, kde bývala s Ivanom. Jeho rodina sa k veci vyjadriť nechcela. Na pohreb sa prišli rozlúčiť desiatky ľudí.  

Zdielať na

Súvisiace články