Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pri Galante zomrel policajt a jeho syn
Zdielať na
Trnava

Pri Galante zomrel policajt a jeho syn

GALANTA / V stredu ráno našli v obci Kajal (okres Galanta) nehybné telá policajta a jeho syna. Podľa informácií TV JOJ pracoval policajti na obvodnom oddelení v Seredi.

Podľa rybárov, ktorí boli od stanu asi dvesto metrov, priši otec so synom k priehrade v sobotu. Ešte v utorok večer ich videli v člne. V stredu ráno začuli veľký krik, keď muža so synom našla manželka. Privolala policajtov aj záchranárov, no už im nebolo pomoci. Podľa obhliadajúceho lekára sa otrávili oxidom uhoľnatým z propánbutánového ohrievača, ktorý im pravdepodobne počas spánku zhasol. Hovorca záchranárov, Boris Chmel, mohol povedať už len jediné: "Dvojica mužov vo veku 53 a 22 rokov, žiaľ, po príchode záchranárov už nejavila známky života."

Chceli sa len ohriať

Rybári ich videli v člne na vode okolo desiatej večer. Mohli sa vraj namočiť, lebo na jazere boli vlny. Domnieva sa to aj miestny rybár: "Asi zapli ohrievač, aby sa im veci usušili." 53-ročný Stanislav pracoval ako policajt na obvodnom oddelení v Seredi. Podľa našich informácií plánoval začiatkom roku odísť do civilu. 

Pozrite si video z miesta:

Súvisiace články