Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pri Holíči je pohrebisko šteniat, podozriví sú mestskí policajti
Zdielať na

Pri Holíči je pohrebisko šteniat, podozriví sú mestskí policajti

Vekové obmedzenie 18+

Obsah článku nevhodný pre maloletých

Článok môže obsahovať:

  • Produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • Sex, nahotu a iný nsfw obsah
  • Násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
Hlavná stránka

HOLÍČ / Z jamy plnej bahna a vody neďaleko mesta Holíč vytiahli telá niekoľkých mŕtvych šteniatok. Dvaja páchatelia ich tam hodili v piatok okolo pol desiatej večer. Očití svedkovia tvrdia, že to boli mestskí policajti.

Členovia združenia Za práva zvierat vytiahli zo žumpy za mestom Holíč nehybné telá 7-týždňových šteniatok. Jama plná vody a bahna ukrývala ešte horšie tajomstvá - vrecia s pozostatkami ďalších psíkov. Údajne až niekoľko mesiacov starých. Po meste sa hovorí, že dva metre hlboká nádrž sa mohla stať pohrebiskom pre desiatky zvierat. 

Zarážajúce je, že páchateľmi sú podľa svedkov mestskí policajti z Holíča. "Videli prichádzať auto mestskej polície. Vystúpila žena a muž. Žena svietila po okolí baterkou, lebo bola už tma." opisuje príbuzná očitého svedka.

Približne po desiatich minútach sa šteniatka v žumpe utopili.  Niekoľko milovníkov zvierat sa v nedeľu protestne stretlo neďaleko mestského úradu. "Strašne ma to zobralo," hovorí obyvatelia Holíča.

Polícia už vypočula členov zo združenia Za práva zvierat a v utorok by sa mali na výsluch dostaviť dvaja očití svedkovia, ktorí tvrdia, že páchateľmi sú členovia mestskej polície. Tá sa k prípadu cez víkend nevyjadrila. 

Súvisiace články