Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Za poliklinikou v Novom Meste nad Váhom našli telo muža
Zdielať na

Za poliklinikou v Novom Meste nad Váhom našli telo muža

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM / Pri starých garážach za poliklinikou v Novom Meste nad Váhom našli v nedeľu ráno mŕtveho bezdomovca, ktorý mal rozbitú hlavu. Ležal vonku na zemi a zatiaľ nikto nevie, čo sa mu stalo. Polícia pracuje s viacerými verziami a nevylučuje ani vraždu.

V starých garážach za poliklinikou v Novom Meste nad Váhom už niekoľko rokov prespávajú bezdomovci. Jedného z nich objavili v skorých ranných hodinách bez známok života. 

Mŕtvy muž bol prikrytý starými matracmi. Našiel ho iný bezdomovec, ktorý spal niekoľko metrov od neho. 

Na tele muža boli podľa polície stopy po násilí. Na hlave mal veľkú krvavú ranu. Jeho kamarát, ktorý spal v jednej z garáží podľa vlastných slov nič podozrivé nepočul. "Nič som nepočul. Našiel som ho o piatej ráno," hovorí Stanislav. 

kriminalisti niekoľko hodín zaisťovali stopy. Okolie prehľadával psovod so špeciálne cvičeným psom. "Nakoľko sa jedná o podozrenie z vraždy, vec na mieste prevzal vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície trenčianskej krajskej polície," uviedla policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Jaroslav, otec piatich detí, žil na ulici už niekoľko rokov. Privyrábal si občasnými pomocnými prácami. "Súdny znalec na mieste nevylúčil cudzie zavinenie. Momentálne prebiehajú procesné úkony, preto v súčasnom štádiu vyšetrovania nie je možné k prípadu poskytnúť viac informácií," dodala Antalová. 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy