Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Anton odbáčal z pumpy na cestu, zachytil ho kamión
Zdielať na

Anton odbáčal z pumpy na cestu, zachytil ho kamión

TRENČÍN / Vážna dopravná nehoda sa ráno stala na výpadovke z diaľnice pri Trenčíne smerom na Bánovce nad Bebravou. Tridsaťosemročný vodič osobného vozidla urobil pri vchádzaní na hlavnú cestu chybu, po ktorej do neho narazil kamión. Na mieste boli všetky záchranné zložky.

Nehoda sa stala krátko po šiestej hodine. Vodič osobného auta vychádzal z čerpacej stanice na hlavnú cestu, vošiel priamo pod kolesá kamióna.   

Tridsaťosemročný Anton zrejme v tme a v hustej hmle zle odhadol vzdialenosť prichádzajúceho nákladného auta. Kamionista podľa vlastných slov už nemal najmenšiu šancu včas zareagovať a narazil do bočnej strany Fiata Multipla.

Auto po silnom náraze odhodilo mimo cestu do hustého krovia, pričom zranený šofér zostal vo vnútri zakliesnený. Von sa dostal až po príchode trenčianskych hasičov, ktorí sa museli k nemu doslova prepíliť. Muž bol pri vedomí, no utrpel zranenie hlavy a sanitkou ho previezli do nemocnice v Trenčíne. V aute sa viezol sám. Šofér kamióna sa nezranil.

"Nedal mi prednosť, on sa tak zrazu rozhodol, lebo si myslel, že stihnem to, nuž a nestihol," opisuje šofér kamióna. "Tridsaťosemročný vodič Fiatu Multipla vošiel do jazdnej dráhy nákladnému motorovému vozidlu Mercedes s návesom, v dôsledku čoho došlo k ich zrážke," vysvetľuje horovkyňa trenčianskej polície Elena Antalová.

Zdielať na

Súvisiace články