Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
V Župčanoch pri Prešove našli dobodaného muža
Zdielať na

V Župčanoch pri Prešove našli dobodaného muža

ŽUPČANY / V obci Župčany (okres Prešov) našli dobodaného muža. V nedeľu poobede ho našli ľudia, ktorí išli na prechádzku so psom. Podľa ich slov nebýval v obci, pretože ho nepoznali.

Mladý pár, ktorý išiel na prechádzku so psom, našiel muža pri príjazdovej ceste do novej štvrte rodinných domov v obci. "Ráno sme išli na prechádzku a náš pes tam našiel ležať chlapca. Nehýbal sa. Videli sme, že je mŕtvy, tak sme zavolali políciu," uviedol obyvateľ Župčan.

Policajti boli na mieste nálezu o pár minút. Okolie označili policajnými páskami a uzavreli aj cestu. Niekoľko hodín zaisťovali stopy. Už na prvý pohľad bolo zrejmé, že ide o násilný čin. "Plece mal dorezané, ruku mal dorezanú. Bolo vidieť, že bol riadne dorezaný," hovorí ďalej Župčan. 

Totožnosť muža zatiaľ nie je známa. Polícia jeho vek odhaduje na 35 až 45 rokov. "Krajský vyšetrovateľ v Prešove začal vo veci trestné stíhanie. Momentálne vykonávame potrebné procesné úkony, taktiež operatívne previerky k zisteným skutočnostiam," uviedla hovorkyňa prešovskej krajskej polície Jana Migaľová.  Polícia bližšie informácie k prípadu neposkytla.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy