Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Rožňavčania videli na balkóne horiacu ženu, sanitka ju odviezla do nemocnice
Zdielať na

Rožňavčania videli na balkóne horiacu ženu, sanitka ju odviezla do nemocnice

ROŽŇAVA / Krátko popoludní zavolali rožňavským policajtom obyvatelia paneláku, ktorí ohlásili horiacu ženu na balkóne. Na miesto okamžite poslali policajtov, hasičov a aj záchranárov.

"Videli sme oproti ako horí nejaká postava. Behala z balkóna do miestnosti," hovorí svedok. 
Podľa informácií televízie JOJ sa mala Marta poliať technickým benzínom a zapáliť sa. Údajne užila aj väčšie množstvo liekov a chcela spáchať samovraždu. Život jej zachránil syn, ktorý ju uhasil. 

Marta sa údajne už v minulosti liečila na psychiatrii. Susedia o nej hovoria, ako o problémovej žene. V byte pani Marty bolo údajne rušno už od skorého rána.

Hasiči žene do príchodu záchranárov podali predlekársku prvú pomoc. Pacientka utrpela popáleniny na 90 percentách tela a záchranári ju previezli do nemocnice do Šace. "Sme zistili, že v kuchyni sa nachádza horiaca pani, ktorú hasil jej vlastný syn," povedal veliteľ zásahu Roman Znak. 

Záchranári  ošetrili aj Martinho syna, ktorý jej zachránil život. popáleniny však utrpel aj on.

"Pani nám povedala, že sa poliala technickým benzínom a zjedla aj veľké množstvo liekov," dodáva Znak. Nosidlá sa nezmestili do výťahu. Popálenú ženu teda museli hasiči zniesť z piateho poschodia na rukách.

Čo viedlo Martu k takémuto hroznému konaniu už vyšetrujú policajti.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy