Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Muž kšeftoval s drogami, zakázané látky našli aj u ženy v aute
Zdielať na

Muž kšeftoval s drogami, zakázané látky našli aj u ženy v aute

KOŠICE / Košickí policajti v uplynulých dňoch obvinili 53-ročného muža a 23-ročnú ženu z drogovej trestnej činnosti. Košičan mal od roku 2015 vo svojom byte zakázané látky kupovať a následne predávať. U mladej ženy ich našli počas kontroly v jej aute.

Mužovi počas domovej prehliadky zaistili tabletky rôznych druhov. Znalecký posudok potvrdil, že ide o omamné a psychotropné látky. Mužovi za ich prechovávanie a predaj hrozí až 10-ročné väzenie. "Obvinený muž od roku 2015 do februára tohto roku drogy neoprávnene kupoval, predával, vymieňal, zadovažoval alebo prechovával v byte v centre Košíc," povedal košický policajný hovorca Alexander Szabó.

V aute mala tri vrecúška bielej látky

U obvinenej ženy policajti počas kontroly našli v aute tri plastové vrecúška s obsahom bielej kryštalickej látky. Zo znaleckého skúmania je zrejmé, že látka obsahovala 60 percent metamfetamínu s prímesou piracetamínu. Z tohto množstva je možné pripraviť najmenej 21 jednorazových dávok. "Obvinenej žene v prípade dokázania viny hrozí až trojročné väzenie," doplnil košický policajný hovorca Alexander Szabó.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy