Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Policajti sa zrazili s električkou, nehoda zablokovala dopravu
Zdielať na

Policajti sa zrazili s električkou, nehoda zablokovala dopravu

BRATISLAVA / Na jednej z bratislavských križovatiek sa zrazilo policajné auto s električkou. So zapnutými majákmi vošli do križovatky na červenú. Ich kolegovia vyšetrovanie uzavreli ako škodovú udalosť.

Policajné auto sa s električkou zrazilo po deviatej večer v križovatke na Krížnej ulici. Policajti prichádzali do križovatky z Legionárskej ulice. Podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania mali zapnuté majáky a do križovatky vošli na červenú. 

Podľa hovorkyne dopravného podniku nehodu nezapríčinil vodič električky tým, že by si nevšimol policajtov so zapnutými majákmi. "Električke vošlo náhle do jazdnej dráhy osobné motorové vozidlo. Následkom čoho prišlo ku zrážke. Škodová udalosť bola bez zranenia a vinný je cudzí účastník," uviedla hovorkyňa Dopravného podnika Bratislava Adriana Volfová.

Zastavená premávka

Po nehode bola približne na pol hodinu premávka električiek v mieste nehody obojsmerne zastavená. Pri zrážke sa nikto nezranil. Alkohol ani u jedného z vodičov nezistili. Električka po náraze nebola poškodená, na policajnom aute škodu vyčíslili predbežne na 2 500 eur. Kolegovia policajtov, ktorí mali nehodu, prípad uzavreli ako škodovú udalosť.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy