Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Polícia muža podozrivého z vraždy Moniky našla v lese
Zdielať na

Polícia muža podozrivého z vraždy Moniky našla v lese

ROHOŽNÍK / Dobodanú mladú ženu a zranenú 53-ročnú ženu našli v noci v jednom z bytov v Rohožníku v okrese Malacky. Dvadsaťjedenročná žena mala na tele viacero bodných rán, 53-ročnú ženu záchranka previezla do nemocnice.

Polícia vyhlásila pátranie po mladíkovi vo štvrtok ráno. Poznávacie znamenie bolo tetovanie Monuška na ľavom predlaktí. Po niekoľkých hodinách ho našli vo vojenských lesoch medzi obcami Plavecký Mikuláš a Lakšárska Nová Ves. 

"Hliadka muža za použitia donucovacích prostriedkov v súlade so zákonom zadržala a eskortovala na príslušný policajný útvar," informovala hovorkyňa bratislavskej krajskej polície Lucia Miháliková. 

Dvadsaťjedenročná Monika a muž, ktorého hľadala polícia, tvorili manželský pár. Bývali u jej matky. 

Podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania muž svoju manželku dobodal na chodbe paneláku. Jej matka ju zrejme chcela chrániť, bodol ju do krku. Päťdesiattriročnú ženu záchranka previezla do nemocnice v Malackách.

Polícia dostala oznámenie o tom, že v jednom z panelákov v Rohožníku je nevládne telo ženy a zranená žena v noci.  

Na mieste policajti našli aj zbraň, pre ďalšie vyšetrovanie ju poslali na kriminalistickú expertízu. Muža obvinili z obzvlášť závažného zločinu vraždy. Podľa hovorkyne Richardovi hrozí trest na 20 až 25 rokov.

Vchod do brány paneláku v Rohožníku polícia opáskovala a stráži ho:

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy