Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
V Bratislave našli štyroch mŕtvych
Zdielať na

V Bratislave našli štyroch mŕtvych

BRATISLAVA / V noci zo štvrtka na piatok v Bratislave objavili štyri mŕtve telá. Tri z nich sa našli v Petržalke. Dvaja muži sa obesili, jeden skočil z okna a 25-ročný Oto sa utopil na Zlatých Pieskoch.

Večer na Medveďovej ulici našla žena obeseného 58-ročného manžela. Ten mal dlhodobo problémy. 

V lesnom poraste na Bosákovej ulici, neďaleko novostavieb a nájazdu na Starý Most z petržalskej strany, viselo na lane na strome nehybné telo. Identifikáciou policajti zistili, že by malo ísť o 46-ročného Ladislava z Petržalky. Ten sa pravdpodobne obesil na ťažnom lane.

 "Za obchodným domom bola spozorovaná osoba mužského pohlavia, ktorá mala okolo krku uviazané lano, koniec ktorého bol uviazaný o konár stromu," opisuje Szeiff.

Išlo tak o druhú štvrtkovu samovraždu, spáchanú rovnakým spôsobom na najväčšom slovenskom sídlisku.

O tri hodiny na to, krátko pred polnocou, o pár ulíc ďalej, tiež v Petržalke, vyskočil z okna na Gessayovej ulici 55-ročný Oto. Na mieste zraneniam podľahol. Podľa informácií od susedov, nebohý mal v minulosti pracovať na polícii. "Muž utrpel poranenia nezlučiteľné so životom následkom pádu z výšky," povedal hovorca operačného strediska Andrej Hirjak.

​V poradí štvrtá tragická udalosť sa udiala nadránom na Zlatých Pieskoch. "Na linku 155 bola v skorých ranných hodinách prijatá tiesňová výzva o mužovi s poruchou vedomia," vysvetľuje Hirjak. Niečo po štvrtej hodine nadránom sa v jazere zatiaľ za nevyjasnených okolností utopil asi 25-ročný mladík. Bol na brehu s partiou kamarátov, ktorí videli, ako sa ich známy stratil pod hladinou. Aj napriek tomu, že mu plávali na pomoc, telo nakoniec vylovili potápači za úsvitu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy