Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Nové meno, rovnaká tvár
Zdielať na

Nové meno, rovnaká tvár

Zdroj: Notino

Máme pre vás veľkú novinu! Parfums mení svoje meno na notino (čítajte notýno). Pýtate sa prečo? Rozrastajúca sa rodina tejto firmy, ktorá je vrátane Česka a Slovenska rozosiata v 14 štátoch, chce dať najavo, že k sebe patrí. Spoločne „pod jednou vlajkou“ budú usilovať o vašu spokojnosť.

Čo sa tým mení pre vás? V podstate nič. Na nových webových stránkach, s novým menom a logom, nájdete stále veľký výber produktov. Rovnaké budú i ceny, spôsob dopravy či odberné miesta. Tiež neprídete o svoje súčasné prihlasovacie údaje a históriu objednávok.
Parfuméria notino vám poskytne rovnako široký sortiment ako za éry Parfums. Nájdete tu všetko, čo sa týka kozmetiky, od starostlivosti o pleť cez líčidla až po parfémy. Žena, muž alebo dieťa – vždy si vyberiete.

Vyskúšajte výrobky známych značiek (Guess, Calvin Klein, Yves Saint Laurent, Paco Rabanne...), ale i tých menej rozšírených. Nikdy neviete, čo vám bude najviac vyhovovať. Tiež preto je v prípade vašej nespokojnosti garantované vrátenie peňazí do 14 dní bez udania dôvodu či možnosť reklamácie tovaru do 24 mesiacov.

Hovoríte si: „Niektoré značky sú príšerne drahé.“ Áno, predovšetkým v kamenných obchodoch. Notino vám ale ponúka nižšiu cenu. Čo vás iste privádza k otázke: „Jedná sa o originálne výrobky?“ Áno! Kvalitu predávaných produktov zaručuje status autorizovaného predajcu.
Pri nákupe vybraných výrobkov môžete tiež urobiť dobrý skutok. Pomôžte ľuďom, ktorí potrebujú pomoc – matkám v núdzi, handicapovaným či vážne chorým deťom. Buďte človekom, ktorý im umožní viesť plnohodnotný a krásny život.
Neváhajte a prezrite si parfémy a ponuku kozmetiky na webových stránkach parfumérie notino. Buďte sa ešte krajší!

Najčítanejšie správy