Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
S naštartovanou motorovou pílou na človeka
Zdielať na

S naštartovanou motorovou pílou na človeka

NÁLEPKOVO / Nebezpečné vyhrážky o zabití a rozrezaní si vypočul pri nálepkovskej osade 34ročný Milan. Jeho príbuzný sa mu vyhrážal s naštartovanou motorovou pílou v ruke. Vodič totiž krátko pred tým zrazil útočníkove dieťa.

Útočník strávil noc v policajnej cele. Dnes ho predviedli s putami na výsluch. Milan naštartovanú motorovú pílu vytiahol na manžela svojej sesternice.

“Počul som, že vraj ste včera chlapíka s motorovou pílou.. nie nechcem nič... prečo ste to urobili?“ odpovedal na otázky obvinený Milan.

Vyhrážky zabitím

V aute sedel druhý Milan aj so spolujazdkyňou. Dvadsaťšesťročný Nálepkovčan sa príbuznému vyhrážal zabitím

“Vodiča vyzýval aby z vozidla vystúpil a vyhrážal sa mu smrťou s tým, že ho rozreže ako psa. Lištu naštartovanej motorovej píly sa pokúšal vsunúť cez pootvorené okno vozidla, ktoré spolujazdkyňa rýchlo vytiahla,“ hovorí Alexander Szabó, košický policajný hovorca.

Útočníkovi zrazil chlapca

Tridsaťštyriročný Milan ani jeho spolujazdkyňa zranení neboli. S autom okamžite ušiel preč. Do rečí mu nebolo. No zabiť ho chcel kvôli nedávnej nehode. Vodič útočníkovi zrazil chlapca

“To rodina, nebudem sa k tomu vyjadrovať. Kvôli decku to bolo. Čo nejaké spory z minulosti? Malého som mu zrazil, nechtiac, no tak teraz čo,“ hovorí poškodený Milan.

Milanovi hrozí tvrdý trest

Milan potom zavolal políciu. Za pár minút už bol útočník s putami na rukách. Skúška na alkohol bola u útočníka negatívna

“Poverený príslušník PZ útočníka obvinil z prečinu nebezpečného vyhrážania a spracoval podnet na vzatie do väzby,“ dodáva Alexander Szabó.

Milanovi za nebezpečné vyhrážky hrozia tri roky vo väzení.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy