Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
AAA Auto ponúkne približne 100 nových pracovných pozícií
Zdielať na

AAA Auto ponúkne približne 100 nových pracovných pozícií

Zdroj: SITA

BRATISLAVA / Sieť autobazárov AAA AUTO aktuálne ponúka 21 pracovných miest. Do konca roka bude vyhlásené výberové konanie na ďalších približne 85 pracovných pozícií. Najväčší nábor spoločnosť uskutoční v Žilinskom samosprávnom kraji, šancu na uplatnenie však dostanú i záujemcovia z ostatných krajov.

Aktuálne spoločnosť hľadá do svojich pobočiek najmä predajcov, výkupných technikov, pracovníkov podpory predaja, klientskych poradcov finančných služieb a mechanikov. Ďalšie pracovné pozície budú obsadzované priebežne až do konca roka. "Voľné miesta by sme chceli obsadiť talentovanými a skúsenými ľuďmi, ktorí chcú využiť svoj potenciál a majú záujem v našej spoločnosti rásť a realizovať sa," komentuje nábor Karolína Topolová, generálna riaditeľka AAA AUTO.

Spoločnosť AAA AUTO, ktorá je nominovaná v prestížnej ankete Najzamestnávateľ 2016, ponúka novým zamestnancom pracovnú zmluvu na dobu neurčitú, široké možnosti ďalšieho vzdelávania, dynamické a priateľské prostredie podporujúce proaktívny prístup k práci. Predajcov, výkupcov, klientskych poradcov finančných služieb a manažérov motivuje prepracovaný systém provízií. K ďalším benefitom patrí i pružná pracovná doba, zľavy na športové a kultúrne akcie, zľavy na produkty AAA AUTO alebo bonusy za odporučenie zákazníkov. "Najväčším kapitálom našej spoločnosti sú naši zamestnanci, preto tým najpilnejším a najschopnejším umožňujeme široké možnosti kariérneho rastu. To sú dôvody, pre ktoré u nás pracuje mnoho kolegov už dlhšie ako pätnásť či skoro dvadsať rokov," dodáva Topolová.

Najčítanejšie správy