Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Autom vrazil do stromu a následne do domu, vodiča našli mŕtveho
Zdielať na

Autom vrazil do stromu a následne do domu, vodiča našli mŕtveho

KOMÁRNO / Bez známok života našli dôchodcu z Komárna za volantom Škody Fabia. Auto v noci vrazilo do stromu a následne do rodinného domu pri ceste. Policajti zisťujú, kedy a akým spôsobom prišiel muž o život.

Za volantom auta, ktoré vrazilo do rodinného domu v Komárne prišiel o život 68-ročný muž. Krátko po druhej v noci muž z Komárna šoféroval Škodu Fabia kombi a išiel po Slnečnej ulici, ktorá je jednosmerná.

S autom zišiel z cesty na trávnik a vrazil do stromu. Náraz zadnú časť auta odhodil do múra domu. "Na to sme sa zobudili a keď som vyšiel, uvidel som narazené auto a nevládneho pána," povedal majiteľ domu.

Vodiča policajti našli pripútaného za volantom bez známok života. "Vodič bol nájdený a pripútaný za volantom bez známok života," uviedla hovorkyňa nitrianskej krajskej polície, Renáta Čuháková. 

Príčina smrti až po pitve

Prípadné požitie alkoholu a príčina smrti bude zistená až po pitve. "Okolnosti a presná príčina tejto tragédie budú predmetom vyšetrovania polície, ktorá vedie trestné stíhanie pre prečin usmrtenia," povedala hovorkyňa nitrianskej krajskej polície, Renáta Čuháková. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy