Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Policajti zrejme zadržali bratislavského fekálneho fantóma
Zdielať na

Policajti zrejme zadržali bratislavského fekálneho fantóma

BRATISLAVA / Dnes predpoludním zadržali bratislavského fekálneho fantóma. Televízii JOJ to potvrdili zdroje z policajného prostredia. Momentálne je na výsluchu. Posledný útok exkrementami sa mal odohrať túto nedeľu.

Zadržaný muž s najväčšou pravdepodobnosťou obťažoval ženy v hlavnom meste viac ako tri mesiace. Vyplýva to z jednej z verzií vyšetrovateľov.

Fekálneho útočníka zadržali v nákupnom centre Polus. Štyridsaťjedenročný fitness tréner býva neďaleko na Tehelnej ulici. Aj tam policajti urobili domovú prehliadku.

Krátko po zadržaní muža, prichádzali na políciu v centre Bratislavy poškodené ženy, aby identifikovali muža, ktorý na ne fekáliami útočil. "Vzhľadom na vyšetrovanie nie je možné z taktického hľadiska poskytnúť žiadne informácie," uviedol policajný hovorca Michal Szeiff.

Zatvorené fitness centrum

Fitness centrum pre ženy, ktoré prevádzkuje podozrivý Dušan na Dlhých Dieloch, zostalo poobede zatvorené. Zo zariadenia odchádzali policajti s kufríkom.

Fitness tréner, ktorý v roku 2009 randil aj so známou slovenskou speváčkou a herečkou, mal mobil vypnutý. "To je minulosť a ja by som sa k nemu už teraz vôbec nechcela vyjadrovať, akože toto je uzavretá kapitola," uviedla herečka a speváčka Katarína Hasprová.

Polícia prípad nekomentuje

Polícia zatiaľ nič nekomentuje. Čaká na obvinenie podozrivého, čo je zrejme otázka najbližších hodín.

"Akonáhle to procesná situácia umožní, budeme verejnosť informovať," dodal policajný hovorca.

Pozrite si priloženú reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy