Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pri zrážke policajného auta s autobusom zahynul jeden z policajtov
Zdielať na

Pri zrážke policajného auta s autobusom zahynul jeden z policajtov

GALANTA / V stredu ráno došlo k vážnej dopravnej nehode, pri ktorej sa zrazilo policajné auto s autobusom. Následkom nehody prišiel o život 31-ročný policajt. Druhý, 30-ročný policajt je ťažko zranený.

V policajnom aute sedeli policajti z obvodného oddelenia Bratislava - Staré mesto. Podľa informácií TV JOJ práve nastúpili do služby.  Po tom ako došlo k zrážke, obaja policajti vyleteli z vozidla. Jeden z policajtov bol na mieste mŕtvy. Druhého operujú v galantskej nemocnici. Vodič autobusu pri nehode utrpel ľahké zranenia, ošetrili ho na mieste nehody. "Po naložení pacienta do sanitného vozidla hasiči zistili, že začal horieť vymrštený motor z osobného motorového vozidla. Na lokalizáciu a likvidáciu požiaru bolo nasadené zariadenie na rýchly zásah. Vodičovi autobusu bolo poskytnutá predlekárska prvá pomoc, mal drobné zranenia," uviedol riaditeľ okresného riaditeľstva hasičov Zoltán Tánczos.

Okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania. 

Podľa prvotných informácií išli policajti, zaradení na Obvodnom oddelení v Bratislave, po obchvate mesta Galanta, keď z nezistených príčin prešli do protismeru, kde došlo k zrážke s autobusom.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy