Skoro jasno
11°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Muž zrazil tehotnú ženu na bicykli, nedala mu prednosť
Zdielať na

Muž zrazil tehotnú ženu na bicykli, nedala mu prednosť

GALANTA / Neuveriteľné zábery sa podarilo zachytiť bezpečnostným kamerám v galantskom okrese. Tehotná cyklistka nedala prednosť osobnému autu a na križovatke ju zrazilo. Žena zázrakom prežila len s ľahkými zraneniami.

Video nie je vhodné pre maloletých a mladistvých.

K nehode došlo v utorok po piatej hodine popoludní na hlavnej ceste v obci Veľká Mača. Tehotná dvadsaťjedenročná cyklistka nedala prednosť oproti idúcemu vodičovi. Ak by išiel vodič rýchlejšie cyklistka mohla skončiť ovela horšie. Našťastie, tehotná žena sa krátko po náraze postavila na nohy. "Polícia podrobila dvadsaťjedenročnú cyklistku a vodiča dychovej skúške na alkohol, ktoré boli v oboch prípadoch negatívne," povedala hovorkyňa krajskej polície v Trnave Mária Linkešová.

Ženu, po prvotnom ošetrení previezli do galantskej nemocnice. "Dovezená pacientka, ktorá bola v štvrtom mesiaci tehotenstva sa podrobila komplexnej diagnostike. Napriek tomu, že sa nepreukázalo žiadne akútne poranenie, skrz možné neskoršie komplikácie, jej bola odporučená dodatočná hospitalizácia, tú žiaľ odmietla a bola prepustená domov," povedal hovorca siete nemocníc Tomáš Kráľ. Žena po podpísaní reverzu sa údajne ponáhľala domov, kde ju čakali ďalšie štyri deti.

Výška škody zatiaľ nie je presne vyčíslená a okolnosti dopravnej nehody polícia vyšetruje. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy