Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Dráma v Liptovskom Mikuláši, muž vyliezol na 30-metrový komín
Zdielať na
Krimi

Dráma v Liptovskom Mikuláši, muž vyliezol na 30-metrový komín

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ / O rozruch sa v Liptovskom Mikuláši postaral 24-ročný mladík. Na sídlisku Nábrežie vyliezol na 30 metrov vysoký komín výmenníkovej stanice. Podľa svedkov bol značne pod vplyvom alkoholu. Na mieste zasahovali hasiči s vysokozdvižnou plošinou.

Ako prví prví dostali správu o mužovi, ktorý sa pohybuje po streche výmenníkovej stanice, mestskí policajti. Kým prišli na Kollárovu ulicu, muž stihol vyliezť na asi tridsať metrov vysoký komín. Držal sa zábradlia. Spočiatku na výzvy, aby zišiel dole, nereagoval. Až keď sa k nemu záchranári priblížili pomocou vysokozdvižnej plošiny, začal komunikovať.

"Keď som tu bol, tak som videl, že na rebríku od hasičov je v koši hasič, policajt a záchranár, ktorí sa s mužom rozprávali," opisuje situáciu svedok Vladimír Rády.

Rozhovor trval asi 30 minút. Mladého muža, ktorý bol podľa svedkov značne pod vplyvom alkoholu, napokon spoločnými silami presvedčili. Muž schádzal po rebríku spolu s hasičom, ktorý na neho neustále dával pozor.

Potom ako 24-ročný mladík zišiel dole, prehliadli ho záchranári. Mal len drobné poranenie na zápästí, bol však značne rozrušený a po prvotnom ošetrení ho previezli do liptovskej nemocnice. Či chcel skokom z komína ukončiť svoj život, alebo išlo len o skratové konanie pod vplyvom alkoholu, zatiaľ nie je jasné. 

Zdielať na

Najčítanejšie správy