Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Po ušlom väzňovi Behanovi sa zľahla zem
Zdielať na

Po ušlom väzňovi Behanovi sa zľahla zem

OSTROV / Už sme vás informovali o rozsiahlej policajnej pátracej akcii v Ostrove pri Piešťanoch. Muži zákona doslova prečesali celú dedinu a okolie. Hľadali 24 ročného Ľubomíra Behana, ktorý začiatkom júna ušiel zo stráženého pracoviska leopoldovskej väznice. Napriek tomu, že bol v dome jeho otca a kukláči ho prepadli v čase, keď spal, ušiel. Momentálne sa nachádza nevedno kde.

Takto to vyzeralo na Ostrove pri Piešťanoch v sobotu. Po zuby ozbrojení kukláči vtrhli skoro ráno do domu v ktorom býva otec väzňa na úteku. Nachádzal sa tam aj on, ale podľa miestnych ušiel policajtom spred nosa, v spodnej bielizni.

Jeho stopu síce policajné psy na chvíľu zachytili, ale potom sa im stratila. Nepomohol ani vrtuľník a tak to policajti po niekoľkých hodinách zabalili.

Po sobotňajšej pátracej akcii vládne dnes na Ostrove pri Piešťanoch pokoj. Ulice sú takmer vyľudnené.

“Prežili sme tie vrtuľníky, aj tú armádu policajtov, ale neurobili tu nejaké terno,“ hovorí obyvateľka obce.

Ľudia dnes riešia najmä to, ako mohol toľkým policajtom nepozorovane zmiznúť. V ankete sa vyjadrili: “Už ho mali a ušiel im. Je šikovnejší ako tí policajti.“  “Má meno Behán, rýchlo uteká.“

 Odmietli komunikovať

V dome v ktorom robili raziu boli doma. Komunikovať však odmietli.

“Nie, ďakujem,“ povedala nevlastná mama hľadaného väzňa.

Nevlastná mama Ľubomíra Behána sa s nami baviť nechcela. Počas noci v dedine hliadkovalo pár policajtov. Dnes sme tu stretli auto policajného psovoda.

“Polícia po ušlom väzňovi Ľubomírovi Behanovi naďalej pátra,“ hovorí Martina Kredatusová, trnavská policajná hovorkyňa

Súvisiace články

Najčítanejšie správy